1/13

Látogassa Szabadkát és szépíteni a mosoly, gyors, fájdalommentes és kényelmes.

 

Akár 70% fogászati szolgáltatásoka.

Rólunk 
 
 

 

A Dental House Nikolic Turizmus egy ügynökség a szabadkai székhelyű Dental House Nikolic fogászati rendelő keretein belül, ahol tapasztalt és magasan képzett fogorvosok foglalkoznak a páciensekkel a különböző fogászati szolgáltatások, a protézisek, az implantátumok és az esztétikai fogászat területein.

Szerbia napjainkban vonzó célponttá vált a gyógyturizmus szempontjából is. A magas színvonalú szolgáltatásokat kedvező árak kísérik, így Szerbia alkalmas helyszínné vált a professzionális és speciális fogorvosi kezelések, különösen az implantátumos beültetések és a protézisek terén. Kedvező árak mellett, kellemes légkörben, a lakóhelyétől távol végezze el a szükséges vizsgálatokat és kezeléseket. A honlapunkon feltüntetett összes fogászati- és fogszabályozási kezelést a legkorszerűbb módszerekkel végezzük. A Dental House Nikolic  fogorvosi magánrendelőben tapasztalt és magasan szakképzett orvosok dolgoznak. A szakmai továbbképzéseknek és a legújabb technológiák követésének köszönve Szerbia vezető fogászati rendelőjévé váltunk a legkülönfélébb fogászati szolgáltatások, az implantológia, a protetika és az esztétikai fogászat területein.

A rendelő kellemes légkörben fogadja pácienseit. Eddig is sok páciens pont a mi szakembereinkhez fordult és reméljük Ön is megtisztel bennünket bizalmával. 

 

Szolgáltatások

 

Egy teljes fogászati-turisztikai csomagot nyújtunk, mely magába foglalja a kedvező áru fogászati beavatkozásokat, a protetikai szolgáltatásokat (a különféle okok miatt hiányos fogszövet pótlása), az implantológiai beavatkozásokat (fogászati implantátumok beépítése), valamint az esztétikai fogászatot. Mindemellett városnézést is szervezünk. Ismerkedjen meg Szabadka nevezetességeivel, a Palicsi-tó környékével, látogassa meg Szerbia legszebb állatkertjét ill. a tradicionális ételeket kínáló éttermeket, éljen a wellness- és pihenési lehetőségekkel.

Fogászati-turisztikai csomagunk a következőket kínálja:

- További előnyök: Ingyenes diagnózisfelállítás és a kezelési terv meghatározása interneten keresztül 24 órán belül!

- A kezelések megbeszélése: a tanácsadás után megállapítjuk a kezelés várható időtartamát és a kezelések pontos időpontjait. Ezt természetesen az Ön elfoglaltságaihoz igazítjuk. Így a lehető legmegfelelőbb ajánlatot biztosítjuk Önnek. 

- Utazás- és szálláslehetőségek: függetlenül, hogy Szerbiából ill. külföldről utazik-e, szolgáltatásunk magába foglalja a szálláshely biztosítását a Hotel President szobáiban ill. más privát szálláshelyeken), az ingyenes utazást a repülőtérről (Belgrád, Budapest), valamint a szálláshely és a rendelő közötti közlekedés biztosítását.

 

Érezze jól magát Szabadkán, Észak-Szerbiában! Pihentesse meg testét, lelkét Európa egyik legrégebbi városában. Új mosolyával elégedetten, egészségesebben és boldogabban térhet haza. Munkánk minőségét garantáljuk, valamint törődünk Önnel a következő éves ellenőrzések alkalmával is. Amellett, hogy szolgáltatásaink igénybevételével anyagilag is jól jár, számos oka van, hogy ellátogasson hozzánk. A Szabadkával kapcsolatos különféle turisztikai információkat Szabadka Város Turisztikai Hivatalának honlapján  találhatja meg (www.visitsubotica.rs). Ha pedig további kérdései vannak, nyugodtan forduljon hozzánk tanácsért, szívesen segítünk Önnek.

írjon nekünk

Mi az az üzenet