O nama

Dental Houseturizam je agencija u okviru renomirane specijalističke stomatološke ordinacije Dental House Nikolic osnovane 2011. godine u Subotici sa iskusnim i visoko obrazovanim stomatolozima na poljima protetike, implantologije i estetske stomatologije.. 

 

Srbija je danas izuzetno atraktivna destinacija za zdravstveni turizam. Sa visokim kvalitetom stomatoloških usluga i dobrim cenama, Srbija je prepoznata kao poželjna destinacija za profesionalne i specijalizovane stomatološke tretmane, posebno za implantološke usluge (ugradnja implantata) i usluge protetike. Možete da po pristupačnim cenama, u opuštenoj atmosferi izvan zemlje vašeg prebivališta, obavite sve potrebne preglede i lečenje. Sve stomatološke i ortodontske tretmane navedene na našoj web strani obavljamo najsavremenijim metodama. Dental House Nikolic je privatni i specijalizovani stomatološki i implantološki centar sa iskusnim i visoko obrazovanim stomatolozima. Stalnim obrazovanjem i implementacijom najnovijih tehnologija postali smo vodeći u pružanju svih stomatoloških usluga, implantologije, protetike i estetstke stomatologije u Srbiji. 

Ordinacija pruža usluge lekara svih stomatoloških specijalnosti koji rade preglede i dijagnostiku u veoma prijatnom ambijentu kako i dolikuje jednoj renomiranoj privatnoj zdravstvenoj ustanovi. Čast nam je što je ogroman broj pacijenata do sada poklonio poverenje našim stručnjacima i nadamo se da cete i Vi to učiniti.