Usluge

Nudimo Vam DENTALNI TURISTIČKI PAKET koji uključuje profesionalni stomatološki tretman po posebnim cenama. Usluge protetike ( nadoknade zubnog tkiva koje je izgubljeno iz raznih raloga) i usluge implantologije tj. ugradnje zubnih implantata i estetske stomatologije. Uz to Vam omogućujemo fakultativno turističko razgledanje i upoznavanje sa znamenitostima grada Subotice, jezera Palić, najlepšeg Zoo vrta u Srbiji uz obilazak najboljih tradicionalnih restorana u okolini ili Spa centara za relaksaciju. Naš dentalni turistički paket uključuje:

 

  • Besplatno savetovanje. Prvi korak je dati besplatnu, profesionalnu i celovitu evaluaciju Vašeg dentalnog stanja, te Vam predložiti najbolje rešenje zavisno od Vaših potreba i problema.

  • Ugovaranje tretmana. Nakon konsultacija, odlučićemo koliko dugo će trajati terapija, kao i datum i vreme Vaše posete ordinaciji, što ćemo uskladiti sa vašim ličnim rasporedom i aktivnostima. Dobićete najbolju moguću ponudu.

  • Putovanje, smeštaj i transportne usluge. Bez obzira dolazite li iz Srbije ili putujete iz inostranstva, naše usluge uključuju organizaciju smeštaja u Vili Lago ili nekim od naših apartmana, basplatnu uslugu transporta od aerodroma ( Budimpešta ili Beograd ) i od hotela do naše stomatološke ordinacije.


Uživaćete u Subotici na severu Srbije. Pružićemo Vam izuzetno i ugodno iskustvo za vreme Vašeg boravka. Odmorićete telo i duh u prekrasnim i atraktivnim mestima koje nudi jedan od najstarijih gradova u Evropi. Vratićete se kući sa srećni, zdraviji i zadovoljniji uz Vaš novi osmeh. Pružićemo Vam i garanciju na naš rad, a o Vama se brinemo i nakon tretmana sa preporukama redovnih godišnjih kontrola. Uz velike uštede korišćenjem naših stomatoloških usluga, mnogo je razloga zašto da nas posetite. Sve turističke informacije o Subotici možete pronaći na sajtu Turističke organizacije Subotice  www.visitsubotica.rs 
Ukoliko imate bilo kakva dodatna pitanja i nedoumice, vrlo rado ćemo Vam pomoći, dati savet ili preporuku.